Calorifer electric ADAX VP 1212 KET

În această perioadă cu toții căutăm metode de a reduce cheltuielile, în special când vine vorba de facturi.

Ne gândim să începem prin a folosi cât mai puțină apă caldă ceea ce va scădea desigur cheltuielile aferente. Dar, cum rămâne cu consumul energetic? Există, oare, vreo soluție pentru a reduce cheltuielile când vine vorbe de încălzire? Ei bine, ne bucurăm să confirmăm că da. Soluția este simplă: încălzire electrică. Haideți să aflăm și de ce, luând ca exemplu un calorifer electric ADAX VP 1212 KET.

Un astfel de convector electric reprezintă o soluție excelentă pentru a tăia din cheltuielile energetice. Dar mai exact de ce? În primul rând un component esențial în acest sens îl reprezintă termostatul electronic reglabil. Datorită preciziei sale, odată ce este atinsă temperatura setată, consumul orar kWh, va scădea in general, la o treime din capacitatea de încălzire. Dacă puterea de încălzire a acestui convector este conformă cu dimensiunile camerei puteți face economii importante folosind modelul de calorifer electric ADAX VP 1212 KET. Astfel, acesta va funcționa în medie doar opt ore pe zi.

Desigur asta nu inseamnă că acest convector electric nu va folosi maximul de energie conform capacitatii sale. Termostatul electronic, care măsoară temperatura incăperii, va porni iar convectorul doar dacă temperatura din camera scade sub temperatura setată.
În al doilea rând, reducerea cheltuielilor energetice se datorează elementului special de încălzire cu care lucrează orice calorifer electric ADAX VP 1212 KET.

Aceste modele nu funcționează deci cu filament tradițional, ci cu acest element de incălzire special, care se incălzește la o temperatura mult mai scăzută- aproximativ 120 °C. Astfel este folosit mai puțin curent. Acest filament nu emite radiatii dăunătoare corpului uman, iar suprafața modelului de calorifer electric ADAX VP 1212 KET nu se incalzește la mai mult de 60 °C !
Iată de ce un calorifer electric ADAX VP 1212 KET oferă o alternativă sigură și de calitate pentru a scădea cheltuirlile energetice, prin încălzire electrică.