Rediu Hotel & Restaurant Botosani

Cazare si restaurant Botosani

Alege cazare la hotelul Rediu din Botosani si vei avea parte de un restaurant amenajat la standarde inalte de calitate. Specialitatile maestrului bucatar, va vor oferi o experienta culinara inedita, interpretata intr-un mod cu totul si cu totul original.

Nu uita, Complex Rediu este unicul loc din Botosani unde se pot desfasura cinci evenimente simultan!

Avem alaturi o echipa de bucatari profesionisti, care vor avea grija ca fiecare farfurie sa fie pregatita la standarde de 4 stele. Experienta lor, devotamentul si dragostea fata de artele culinare vor face diferenta. 

Ioan (Jonny) Șușală

Nico Lontras

Sălile restaurantelor mulțumesc diferitele gusturi, Rediu devenind polul distracției în Botoșani.

  Aprecierile clienților noștri ne ține într-o permanentă stare de perfecționare, iar preparatele pe care le servim depășesc multe restaurante de renume din țară, clienți din zone ca Iași, Pașcani, Neamț, Suceava, Siret sau Rădăuți țin să vină la Complex Rediu pentru evenimentele speciale din viața lor, deoarece aici tratăm oamenii cu mare respect și ne străduim ca mâncarea să iasă de foarte bună calitate, iar serviciile peste media zonală.

Ai sansa de a descoperi frumusetea locului si gustul desavarsit al bucatelor →

Restaurant & evenimente: 0755034555 / 0754365732
Hotel : 0231 517132

Rediu Hotel & Restaurant Botosani

Fie ca te afli intr-o calatorie de afaceri sau iti doresti o vacanta in Botosani, hotelul nostru te va intampina cu o atmosfera primitoare si  relaxanta.

Informatii de contact

Locatie