Francezul care a făcut aproape 9 miliarde într-un an la Botoșani-petrece la Hotel Premier Botosani

posted in: Fără categorie | 0

     Să faci aproape 9 miliarde de lei vechi în prima an de business la Botoșani este o realizare cu care foarte puțini antreprenori se pot mândri. Ceea ce majorității oamenilor de afaceri din județ le este aproape imposibil, a fost însă la îndemâna unui francez.

     SC Trans Quick Activity SRL, firmă înființată în 2014 de Mickael Sejourne, cetățean francez, a reușit să aibă anul trecut o cifră de afaceri de nici mai mult, nici mai puțin de 878.192 lei. Iar profitul a fost unul pe măsură, ceva peste un sfert din această sumă.
Miercuri, Mickael Sejourne, a cărei companie de transport s-a ocupat printre altele de turneele celebrelor Patricia Kaas și Lara Fabian, și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum zilele acestea și soția sa împlinește un anumit număr de an, antreprenorul francez a organizat o petrecere… trei în unu, fiindcă a marcat și primul an de afaceri în România.
Ca atare, și-a chemat mai mulți prieteni, colegi și colaboratori, atât din România, cât și din Franța, să se destindă alături de el la Hotel Premier, a cărui restaurant a găzduit peste 50 de persoane pentru care s-au combinat sofisticatele brânzeturi din Hexagon cu bucatele tradiționale românești.
L-a avut alături pe Mirel Manea, trompetisul concertând împreună cu orchestra sa și fiind autorul unui moment emoționant, în care a dedicat o melodie victimelor, artiști sau îndrăgostiți de muzică rock, din clubul bucureștean Colectiv.
”Scena este altarul și muzica este înălțarea. Prin muzica noastră, prin sunetul de trompete, prin voce, încercăm să ajungem acolo – pentru că totul este vertical – către Dumnezeu”, a spus Mirel Manea.
Hitul serii a fost o melodie care se potrivea cu mesajul transmis de trompetist – Knocking on heaven”s door de la Guns N”Roses.

sursa:botosaneanul.ro